ZwangerTotaal

artwork-header.pngBen je zwanger of net bevallen en woon je in Breda, Etten-Leur e.o.? Dan zit je op deze website op de goede plek. ZwangerTotaal biedt begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. In groepsverband of individueel.

Zwangerschapscursus 8 lessen

Dé complete zwangerschapscursus die alles omvat. Je krijgt oefeningen en tips gericht op rug, bekken en bekkenbodem, persen en pershoudingen, ademhaling en ontspanning. Zeker als je zwanger bent van je eerste kindje is deze groepstraining aan te raden. 

De combinatie van gezond bewegen, bekken- en rugklachten voorkomen en/of oplossen én goed voorbereid en ontspannen kunnen bevallen, maakt dat deze complete cursus nog steeds op nummer 1 staat!

Deze cursus start 31 augustus. Kijk voor meer data in de webshop. of kijk op www.zwangertotaal.nl 

(naar de webshop)

VIP behandeling201261_1824818592523_6240668_o.jpg

Wil je liever niet in een groep lessen ontvangen? Bij oefentherapie Motus Focus kan je ook Individuele begeleiding ontvangen. De inhoud is hetzelfde als de zwangerschapscursus 8 lessen. 

Workshop

Wil je liever in één dag leren wat je anders in 8 weken doet en een leuke ontspannen dag hebben, volg dan de workshop. Je leert hoe je op de beste wijze blijft bewegen tijdens de zwangerschap en hoe je klachten kunt voorkomen. Ook wordt je voorbereid op de komende bevalling en leert hoe je bijvoorbeeld het beste kunt ontspannen tijdens de ontsluitingsweeën of op welke wijze je kunt persen. 

Heb je interesse in een workshop? Neem dan contact met ons op. 

De zwangerschapscursus en individuele begeleiding worden vergoed vanuit de verzekering, 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

170459910_191766799422244_7312642825323421422_n.jpg

Marlies Noordam-Borren van oefentherapie Motus Focus en Judith Gooijers-Dominicus bieden samen in Breda en Etten-Leur cursussen, workshops, individuele behandelingen, pilateslessen voor zwangeren en Totaal Vitaal lessen na de zwangerschap aan. Beide zijn ze aangesloten bij het netwerk ZwangerTotaal

Zowel Marlies Noordam-Borren als Judith Gooijers-Dominicus zijn gespecialiseerd in vrouwen met rug- en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens en na de zwangerschap ondergaat je lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen. Soms gaat dit gepaard met bekkenpijn, urineverlies of rugklachten. Gebleken is dat de manier van bewegen hierop van invloed is. 

Actief bewegen én weten hoe je je lichaam moet belasten staat daarom centraal in de groepsprogramma's van ZwangerTotaal. Speciaal vrouwen die al klachten ervaren of in het verleden rug- of bekkenklachten hebben gehad, hebben veel baat bij het volgen van groepsprogramma.

Maar ZwangerTotaal is ook geschikt voor vrouwen die probleemloos de zwangerschap doorlopen en die zich graag op een actieve manier willen voorbereiden op de komende bevalling!

ZwangerTotaal biedt begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. In groepsverband of individueel.

ZwangerTotaal programma's worden door bijna alle verzekeringen vergoed. Meer informatie kan je ook vinden op www.zwangertotaal.nl (zoeken naar Oefentherapie Motus Focus te Breda)