ZwangerTotaal

Zwangertotaal-Prt-scr-groot.png

Ben je zwanger of net bevallen en woon je in Breda, Etten-Leur e.o.? Dan zit je op deze website op de goede plek. Marlies Noordam-Borren van oefentherapie Motus Focus en Judith Gooijers-Dominicus bieden samen in Breda en Etten-Leur cursussen, workshops, individuele behandelingen, pilateslessen voor zwangeren en Totaal Vitaal lessen na de zwangerschap aan. Beide zijn ze aangesloten bij het netwerk ZwangerTotaal

Zowel Marlies Noordam-Borren als Judith Gooijers-Dominicus zijn gespecialiseerd in vrouwen met rug- en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens en na de zwangerschap ondergaat je lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen. Soms gaat dit gepaard met bekkenpijn, urineverlies of rugklachten. Gebleken is dat de manier van bewegen hierop van invloed is. 

Actief bewegen én weten hoe je je lichaam moet belasten staat daarom centraal in de groepsprogramma's van ZwangerTotaal. Speciaal vrouwen die al klachten ervaren of in het verleden rug- of bekkenklachten hebben gehad, hebben veel baat bij het volgen van groepsprogramma.

Maar ZwangerTotaal is ook geschikt voor vrouwen die probleemloos de zwangerschap doorlopen en die zich graag op een actieve manier willen voorbereiden op de komende bevalling!

ZwangerTotaal biedt begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. In groepsverband of individueel.

ZwangerTotaal programma's worden door bijna alle verzekeringen vergoed. Meer informatie kan je ook vinden op www.ZwangerTotaal.nl (zoeken naar Oefentherapie Motus Focus te Breda)

201261_1824818592523_6240668_o.jpg

Aanbod:

Tijdens de zwangerschap

Na de bevalling

Aanmelden kan op verschillende manieren:

Per 31 augustus start er een nieuwe cursus ZwangerTotaal. Kijk in de webshop voor de exacte data. 

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer informatie over 1 of meerdere cursussen en lessen? Neem dan contact met mij op