Focus Wandelen

Wat zijn de voordelen van wandelen?

Wandelen is voor heel het lijf goed en het geeft je een gevoel van gezond zijn. Kijk op het plaatje hiernaast en je leert wat de voordelen van wandelen is. 

Je wilt wel wandelen, maar het lukt je niet?  Heb je de laatste tijd weinig beweging gehad? Wandelen in combinatie van oefenen is een goede opstap om je conditie weer wat op te bouwen. Maar ook.... bewegen vermindert aanzienlijk je stresslevel. Bij oefentherapie Motus Focus kan je beginnen met een opbouwend programma. De oefeningen hebben allemaal het doel om het wandelen goed aan te leren en beter vol te kunnen houden.

Wandelen en oefenen op een ontspannen manier!!

Dat kan bij Oefentherapie Motus Focus in Etten-Leur en Breda.

Wel een work-out waarbij je hele lichaam wordt aangesproken, maar niet intensief sporten. Laagdrempelig (weer) beginnen met bewegen!!!!!

  • stress- en spanningsklachten verminderen
  • opbouwen van je conditie na ziekte (b.v. COVID-19)
  • herstellen van lichamelijke klachten (b.v. lage rugklachten)
  • gewicht verliezen 
  • conditie opbouwen (zonder achterliggende ziekte)

20200611_093340(0).jpg

Waarom in een groep: Door met een groep te gaan, ben je vaak meer gemotiveerd om ook daadwerkelijk te gaan bewegen. Daarnaast kan je je ervaringen met elkaar delen. Deze gedeelde ervaringen zullen je doen beseffen, dat je er niet alleen voor staat. 

Waarom onder begeleiding: Deze wandelgroep is niet gewoon wandelen. We gaan tijdens het wandelen, oefeningen doen. Op een bewuste en ontspannen manier een totale work-out. Ik ben een Oefentherapeute Mensendieck en Medical Kinetics teacher met een goede kijk op jouw manier van bewegen. Je zal persoonlijke aandacht krijgen tijdens deze wandelingen. Bij klachten zal ik met je bespreken welke bewegingen wel of niet uitgevoerd kunnen worden. Veel afwisselende bewegingen waardoor je zonder zware inspanning verrassend actief bent.

Heb je andere vragen of wil je meer informatie? Ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

  • Wanneer: zie agenda op de homepage
  • Waar: Liesbos (startlocatie kan in overleg veranderen)
  • kosten:  €80 per 10 lessen

Wil je meedoen? Neem dan contact met mij op

T: 06-10268072

M: info@oefentherapie-motusfocus.nl

(naar de webshop)

------------------------------------------------------

www.medicalkinetics.nl

MedicalKinetics is een nieuwe bewegingsleer waarvan de oefeningen gebaseerd zijn op de natuurlijke, dagelijkse bewegingen.

 

Informatie aanvragen

Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact op.