Slaapoefentherapie

Bij Oefentherapie Motus Focus kunt u terecht voor slaapoefentherapie. Oefentherapie Motus Focus is gespecialiseerd in slapen bij Zwangere, baby's, schoolkinderen, pubers, volwassenen en volwassenen bij onregelmatige werktijden. 

Heeft u moeite met inslapen, doorslapen, wordt u te vroeg wakker of combinaties hiervan? Heeft u slaapritmeproblemen, kunt u moeilijk naar bed gaan of heeft u behoefte aan lang uitslapen? Slaapt u te vaak, te lang of te kort? Heeft u last van vermoeidheidsklachten, overmatige slaperigheid, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, een kort lontje, doemdenken, moedeloos gevoel, piekeren, dan kunt u baat hebben bij  behandeling door een slaapoefentherapeut en slaapoefentherapie. Ook bij verslavingsgevoeligheid, meer eten, dikker worden, angsten, depressie, verminderde weerstand, toename van pijnklachten, hoofdpijn, stress, ontstekingen kunnen slaapproblemen een onderliggende factor zijn. 

Oefentherapie bij baby's en kinderen

Slaapoefentherapie bij baby's en kinderen is voor de kinderen en de ouders van de kinderen. Samen wordt er gekeken naar welke problemen u als ouder aanloopt bij het slapen van uw kind. Bij de kinderen in de puberleeftijd kan het zijn, dat de therapeut meer alleen met het kind werkt, maar een goede communicatie met u als ouder is nog steeds belangrijk.