« wandel/oefengroep»

Gepubliceerd op 25-05-2020

Donderdag 28 mei gaat de wandel/oefengroep beginnen!!!! Je kan je nog steeds opgeven...... Misschien vraag je de onderstaande vragen:

  • Waarom in een groep?
  • Waarom onder begeleiding?
  • En Is het wel veilig? 

Ik zal dat uitleggen:

Door het Coronavirus hebben we een lange tijd thuis gezeten. Hierdoor hebben we weinig beweging gehad en op dit moment kan je ook niet naar je favoriete sport. Wandelen in combinatie van oefenen is een goede opstap om je conditie weer wat op te bouwen. Maar ook.... bewegen vermindert aanzienlijk je stresslevel. 

Waarom in een groep: Door met een groep te gaan, ben je vaak meer gemotiveerd om ook daadwerkelijk te gaan bewegen. Daarnaast kan je je ervaringen met elkaar delen. Deze gedeelde ervaringen zullen je doen beseffen, dat je er niet alleen voor staat. 

Waarom onder begeleiding: Deze wandelgroep is niet gewoon wandelen. We gaan tijdens het wandelen, oefeningen doen. Op een bewuste en ontspannen manier een totale work-out. Ik ben een Oefentherapeute met een goede kijk op jouw manier van bewegen. Je zal persoonlijke aandacht krijgen tijdens deze wandelingen. Bij klachten zal ik met je bespreken welke bewegingen wel of niet uitgevoerd kunnen worden. 

Is het veilig?: Ja..... Uit laatste onderzoeken is gebleken dat de kans van overdragen van het Coronavirus in de buitenlucht erg klein is. Daarnaast zullen de groepen klein blijven. (max 4 personen) en de 1,5 meter regel goed in de gaten gehouden worden. 

Heb je andere vragen of wil je meer informatie? Ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

Bel of whatsapp : 06-10268072

mail: Info@oefentherapie-motusfocus.nl

  • deelname: €5,- per les 
  • Iedere donderdag vanaf 19:30-20:30 
  • start vanuit het park de grote toer
  • vooraf opgeven verplicht
bewegen-01590416599.jpg