« Hannah Olie

Gepubliceerd op 11-07-2024

Vanaf 18 juni loopt Hannah Olie met mij mee.

Zij is afgestudeerd Oefentherapeute Cesar. Zij heeft 5 jaar niet gewerkt als Oefentherapeute en is daarom bezig met haar herintrederstraject. Uit eigen ervaring weet ik dat na 5 jaar vele informatie nog wel ergens is, maar ver weggezakt. Vandaar dat zij eerst een paar keer met mij meekijkt en soms een behandeling zal overnemen.

In de vakantie zal zij voor mij waarnemen en na de vakantie zal Hannah op de donderdagen in Etten-Leur werkzaam zijn.

Ik (Marlies) kijk uit naar een fijne samenwerking.

Hieronder zal Hannah haarzelf voorstellen:

Mijn naam is Hannah Schüssler-Olie


Ik ben in 2005 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam als oefentherapeut. Ik ben in veel praktijken en gezondheidscentra werkzaam geweest, waarbijj ik veel voor collega’s de praktijk heb waargenomen. 

Ik heb het werken in verschillende praktijken en delen van Nederland altijd als enorm inspirerend ervaren en de afwisseling heeft mij veel ervaring gegeven in zowel de diversiteit aan klachten, maar ook vooral de diversiteit aan mensen en hoe wij met klachten omgaan.


De afgelopen 5 jaar heb ik mijn werk even stilgelegd en heb ik mij volledig gefocussed op mijn gezin met 3 jonge kinderen. Ik vond de rust en stabiliteit die ik als fulltime moeder kon bieden heel waardevol en een mooie basis die ik aan mijn kinderen kon geven.

Nu mijn 3 dochters allemaal naar school gaan, heb ik mijn beroep weer vol enthousiasme opgepakt.


Als oefentherapeut laten wij u als mens bewust worden van uw houding en bewegingsgedrag en daarbij meer inzicht krijgen in de oorsprong van uw klachten. 

Tevens zijn de mentale gezondheid en leefstijl belangrijke aspecten die wij meenemen in de behandeling. 

Het mooie van ons vak vind ik dat wij de zelfredzaamheid van de patiënt stimuleren en vergroten en de patiënt daarmee uiteindelijk zelf weer controle en balans over zijn lichaam kan hervinden.

Afbeelding-van-WhatsApp-op-2024-07-07-om-15-28-43-c57a1395-1720683058.jpg