« Zwangerschapsbegeleiding begint weer»

Gepubliceerd op 04-09-2020

Het is al veel te lang geleden dat ik van mij heb laten horen. 

Ik heb dit bewust gedaan. Ik was toe aan vakantie. Wat een tijd hebben we achter de rug!!!!

In oktober gestart met een herintreders traject. In maart een eigen praktijk gestart en dan Corona erover heen. In die tijd heb ik er alles aan gedaan om toch aan acquisitie te doen, met een klein beetje resultaat. Ik ben heel blij met deze kleine resultaten, er is een begin. maar ik wil meer......

Om nou te zeggen, dat ik 6 weken niets heb gedaan in de vakantie!!!! Dat ook niet. Ik ben gaan meelopen met een collega om mijn kennis te updaten. Dit doe ik nog steeds. Wat heb ik al veel geleerd over het bekken en zwangeren, ook de cursus van zwangertotaal draai ik mee. Het geeft mij veel vertrouwen, dat ik een goede behandeling kan geven bij bekkenklachten. In Breda is er in de vakantie een groep Totaal Vitaal gestart: Zij hebben de 6 lessen na de zwangerschap gedaan om op een juiste manier de spieren weer sterk te maken. 

Volgende week ga ik de cursus Peripartum pelvic pain volgen, Wat betekend, bekkenpijn rondom de zwangerschap. In drie dagen leer ik alles over het behandelen van bekkenpijn tijdens de zwangerschap. 

Heb je bekken-, rugpijn en/of last van urineverlies. Je kan altijd bij mij een individuele behandeling starten!!

17 september en 19 november start  de cursus ZwangerTotaal. omdat-bewegen.jpg

Dé complete zwangerschapscursus die alles omvat. Je krijgt oefeningen en tips gericht op rug, bekken en bekkenbodem, persen en pershoudingen, ademhaling en ontspanning. De combinatie van gezond bewegen, bekken- en rugklachten voorkomen en/of oplossen én goed voorbereid en ontspannen kunnen bevallen, maakt dat deze complete cursus nog steeds op nummer 1 staat!

Alle lessen zijn op de donderdagen van 20:00 - 21:00 uur. 

en op 17 september en 19 november start ik ook de cursus Totaal vitaal plus

7 trainingen van 1 uur (incl. moeder&baby-training)

Deze groepstraining is speciaal voor vrouwen die hun lichaam snel weer in balans willen hebben. Vanaf 4 weken na de bevalling kun je starten met TotaalVitaal. Een optimaal herstel na de bevalling is nodig om weer goed te kunnen functioneren. Als jonge moeder moet je vaak vele ballen hoog houden: voor je kindje zorgen, werken, sporten, etc… dan is het belangrijk dat je op tijd je lichaam basisfit krijgt. TotaalVitaal helpt je hier bij. Zes weken lang volg je een opbouwend trainingsschema voor buik-, rug-, been- en bekkenbodemspieren. Eén van de trainingen vindt in de buitenlucht plaats. Je kindje mag alle trainingen meekomen.

In de 7e les krijg je allerlei conditie-, kracht- en balansoefeningen, waarbij je baby een belangrijke rol speelt. Wat is er leuker dan aan je kracht en conditie te werken terwijl je kindje ook geniet.

Naast deze cursussen start ook de Pilates lessen voor zwangeren.

Fit blijven en je conditie op peil houden tijdens  je zwangerschap? Volg dan de wekelijkse Pilates les.  Iedere week zullen alle belangrijke spiergroepen getraind worden, ook krijg je adviezen over gebruik van bekkenbodem-, buik-, rugspieren tijdens de zwangerschap en bevalling. Vanaf week 12 kan van je zwangerschap kan je beginnen met deze lessen.201261_1824818592523_6240668_o.jpg

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Neem dan contact met mij op.

06-10268072

info@oefentherapie-motusfocus.nl

www.oefentherapie-motusfocus.nl

totaalvitaal-flyer-1599205059.png
zwangertotaal-flyer-1599205112.png